Gedicht voor jou Logo, schrijfveer

Wat kost het

Om een passend gedicht te maken, werk ik het liefst in alle stilte. Zo kan ik mij volledig concentreren en zoveel mogelijk proberen te verplaatsen in de wens van de opdrachtgever. Maar voor het zover is heb ik de aanvraag meestal enkele keren gelezen en op me in laten werken.

Om je een indicatie te geven over mijn inzet om het Gedicht voor Jou te maken, kun je ervan uitgaan dat ik gemiddeld ongeveer 2½ uur per gedicht nodig heb. Het gaat hier dan om een gedicht van 4 coupletten van elk 8 regels.

Voor een gedicht van deze grootte reken ik 25 euro. Dit is het minimale bedrag voor een gedicht. Langere gedichten worden naar rato berekend.

Betaalmethoden:

1. Overmaken op rekening:
NL87 ASNB 0708481000
ten name van: Henk van der Pol

2. Betalen met Paypal:

3. Via de Tikkie App

Gedicht Voor Jou laten voordragen

Je kunt er ook voor kiezen het gedicht door mij te laten voordragen. In een straal van 100 km vanaf Maasland zijn de kosten 150 euro, daarbuiten, mits in Nederland, 250 euro.